10 saker ni inte visste om mig!!

1: jag avskyr när disktrasan ligger i diskhon bland disk och annat!!

2: jag har varit lucia i Misterhults kyrka på 1900-talet!!! ;)

3: jag har ett ärr i ena ögonbrynet som INTE ursprunger från nån piercing, nä det var också en gång på 1900-talet som min kompis metkrok fastnade där när den egentligen skulle ha hamnat, ja ni vet var....... Sååå det var nära ögat ;)

4: jag har ALDRIG rökt en endaste liten cigarett, inte ens ett litet bloss!!! *STOLT*

5: jag har tränat spinning i cirka 10 år, var såååå nära att bli spinninginstruktör oxå en gång!

6: en gång åt jag 16 clementiner på samma dag vilket resulterade i en allergichock med utslag! 

7: under en period hade jag bruna linser i ögonen :)

8: jag avskyr att ha huvudet/öronen under vatten! Tycker inte om att få vatten i öronen...

9: jag har varit med i tv, när jag satt i publiken och sjöng på allsång på Skansen :) 

10: jag har krockat med min bil, dagen innan julafton år 2010! Inga större skador blev det på bilar/människor! 

Bruna linser :) 


Bruna linser igen ;) 


Uppvaktas och uppvakta

Igår firades Alla Hjärtans Dag! Det är bra att en sån dag finns, även om alla andra dagar är minst lika viktiga att sprida kärlek på! Men en sån speciell dag är det liksom svårt att låta bli o sprida det där lilla extra! Det är så fint, djupaste tanken på ett hjärta som slår, som sprider värme och energi till hela kroppen! Hjärtat är det centrala inom oss, det som gör allt jobbet! Det är ju helt klart att hjärtat är värt en helt egen dag!!! Jag både uppvaktades och uppvaktade igår:
10 röda rosor, hjärtats färg, från min hjärtevän och livskamrat! Jag älskar rosor och jag älskar Ricke! -<---@

Myskväll med spår av kärlek ;) 


De har hjärtan av guld!!!

Denna dagen har fortsatt med uppvaktande! Min kära vän Fredrik kom förbi för att fira min födelsedag i efterhand! TACK Fredrik o Martina för gåvorna! Ni har verkligen fattat att jag älskar ekologiskt och kokosbollar!!! ;)




Avslutade dagen med att fira fina Hanna som snart fyller 30! GOD mat och efterrätt och mycket trevligt umgänge! 

Mina kalaskillar

Hanna uppvaktade oxå mig med en present i efterskott! 


Även Hanna vet vad jag gillar - ÄNGLAR


YOGA

Livet som småbarnsförälder innebär en del brist på sömn....... MEN det finns en lösning på ALLT! ;) Det är konstaterat att ett yogapass motsvarar cirka dubbelt så mycket sömn, MINST! ;) 

Började denna dagen med ett yogapass kl 05.15! Var trött som tusan innan passet och pigg som en mört efteråt! YOGA är sååååå bra!!

Mysigt med tända ljus i morgonmörkret!


En ängel i varje rum som vakar över oss ;) 


KöksÖ

En köksÖ är himla bra att ha till det mesta! Vi säger ofta Ricke o jag att den fyller många bra funktioner! Perfekt avlastningsyta vid matlagning, eller varför inte ställa matkassarna där när man ska plocka in varor i kylen, funkar även som serveringsyta, mingelbord, fruktbord och sist men inte minst (jo förrästen, minst plats) blir det när man fyller en köksÖ med................

......busiga kusiner! ;) 


Tack så hjärtligt

En vecka har gått med nya rutiner! Axel har skoj på förskolan och jag har skoj på jobbet! Har verkligen saknat kollegorna och patienterna! Men nu fylls dagarna istället av saknad efter min lilla Axel! 

Har således varit en känslofylld vecka med såväl glädje som saknad! Är så hjärtligt tacksam för alla människor jag har runt mig, och ett särskilt hjärtligt tack till syrran och Ebba igår ;) 





Länge sen sist.....

Ja nu är det väl dags att uppdatera bloggen lite! Har hänt en hel del på sistone med jobbstart, inskolning för Axel på förskola och lite annat stort och smått och gott! ;) 

Just för tillfället funderar jag på om jag kommer hinna med bloggen en tid framöver, men jag ska nog ändå göra ett försök ;) 

Känns bra att ha börjat jobba lite igen, och Axel verkar till största delen trivas på förskolan! Idag slutade jag redan 11.30 och det kändes ungefär som när man ska träffa sin stora kärlek i början, det pirrar i magen och man är GLAD och lite nervös! Underbar känsla att mötas och se en kille med ett stort leende på läpparna komma springandes mot en!!! 




RSS 2.0