Axels premiärbad i bubbelpool!

Idag firar vi mamma Ing-Marie som fyller 60 år imorgon! Heldag med familjen! Startade med lyxfrukost på hotell corallen! Vidare till nästa hotell, hotell post för lite bad! Axels premiärbad i bubbelpool! Han njöt den korta stund hans mamma lät honom vara i! Hihi! Nu blir det vila och ladda batterierna till kvällens julbord på nästa ställe: fredriksbergs herrgård!!!


Kvällsmat 14 dec: grillat!!! :P

Jag vet, vi tar fram grillen ikväll!! Det är ju nästan plusgrader (-1,5)! Man får passa på när storkölden är borta! Hohohoho

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4009123/images/2012/pic_50cb884de087c3502745e92b.jpg" class="image">


Vit jul

Härligt med vit jul i år! Massor med snö har kommit hit till tjuståsa! Tur vi har en snöslunga! Idag visar termometern på minus 21 grader, undrar just om så små barn som Axel mår bra av den kylan om man skulle ge sig ut.... Brrrr, kanske mest är jag som drar mig för att kliva utanför dörren idag!!!


LUCIA

Tänk att jag har en alldeles egen relativt nygräddad pepparkaksgubbe, och han är dessutom av den godaste sorten! Mmmums. 
Idag har jag och min pepparkaksgubbe firat lucia på jobbet.

12.12.12

Idag är det en historisk dag, det är 12.12.12. Dock missade jag ju också att uppmärksamma klockslaget 12.12 också. Undrar just vad som kommer hända för spännande denna speciella dag.......

Ny i bloggvärlden!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg, mman måste ju se till att hänga med i IT-världen. :)

Välkommen till min nya blogg!

Tjoho!!


RSS 2.0